Actueel

Stagiaire 

Van 25 oktober 2021 tot en met 25 oktober 2022 zal Bianca van Oort haar doktersassistentenstage lopen in beide praktijken.

Vertrek Judith Gerrits 

Judith Gerrits van Huisartsenpraktijk Loman & Gerrits zal per 1 augustus 2021 als huisarts stoppen in Dreumel. Zij zal zich als huisarts verder gaan ontwikkelen in het geven van opleidingen aan andere huisartsen en gaat zich richten op leefstijl in achterstandswijken.

Om de continuïteit van de huisartsenzorg te kunnen waarborgen, zal Joske Huisman als opvolger in de huisartsenpraktijk starten per half augustus 2021. De praktijk zal voorlopig verder gaan onder de naam huisartsenpraktijk Loman.

NHG accreditatie 

Vanaf 3 juni 2020 zijn beide huisartsenpraktijken NHG geaccrediteerd.

Bloed prikken

Vanaf heden (9 November 2020) is het alleen nog maar mogelijk om bloed te prikken op afspraak in Beneden-Leeuwen en in het Ziekenhuis Rivierenland Tiel.

Voor het maken van een afspraak gaat u naar www.ziekenhuisrivierenland.nl/prikpoli

Corona

Door het Corona Virus zijn wij genoodzaakt om anders te werken. Vanaf nu wordt u altijd verzocht om, voordat u naar de praktijk komt voor een afspraak, de temperatuur op te meten.

Komt u alstublieft NIET naar de praktijk als u een van de volgende symptomen heeft en overleg dan ALTIJD eerst telefonisch met de assistente:

Benauwdheid

Verkoudheid of snotterig

Hoesten

Keelpijn

Diarree

Temperatuur hoger dan 38˚C

Voor actuele informatie over het Corona virus verwijzen wij u naar: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 

Wilt u getest worden? Dan kunt u contact opnemen met de GGD voor een afspraak op telefoonnummer 0800-1202

Wandelcafé

Een keer per week in uw dorp een uur wandelen en gezamenlijk een kopje koffie of theedrinken, dat is het Wandelcafé!

Het is voor iedereen die het leuk vindt om samen met andere mensen te wandelen. Het is gratis, u hoeft geen lid te worden en u sluit aan wanneer het u past.

Meelopen is wel op eigen risico.

Wanneer: Iedere vrijdag morgen

Hoe laat: 9.30 – 10.30 uur

Waar: Ons Plekske bij De Paulus